صفحه اصلی / مجله پزشکی / بهترین دارو برای رفلاکس معده
۶ دقیقه

بهترین دارو برای رفلاکس معده

بهترین دارو برای رفلاکس معده

آنچه می خوانید...

دنبال بهترین دارو برای رفلاکس معده هستید و هنوز مطمئن نیستید کدام دارو مناسب تر است؟ تنوع دارویی برای درمان سریع رفلاکس معده یا Gerd باعث شده افراد در انتخاب دارو سردرگم شوند. البته مصرف دارو به صورت خودسرانه به هیچ عنوان صحیح نیست. پزشک این داروها را بر اساس وضعیت جسمی شما تجویز می کند تا عوارض کمتری شما را تحت تاثیر قرار دهد. در صورتی که دنبال نام قرص برای اسید معده هستید، این مطلب را بخوانید. اینجا شما با انواع قرص رفلاکس معده آشنا خواهید شد.

بهترین دارو برای درمان رفلاکس معده
داروهایی که می توانند رفلاکس معده را کنترل و درمان کنند.

قرص رفلاکس معده

امپرازول

قرص امپرازول با کاهش اسید معده، مشکلات معده و مری را برطرف می کند. کار آن کاهش اسید معده و برطرف کردن درد معده است. این دارو به التیام آسیب های ناشی از اسید معده و مری و پیشگیری از آنها کمک می کند.

از این داروی Gerd غالباً در مواقعی که ۲ روز یا بیشتر این مشکل رخ می دهد، استفاده می شود. امپرازول بلافاصله سوزش سر دل را تسکین نمی دهند، بنابراین منتظر نتیجه آنی نباشید. اگر پزشک این دارو را برای شما تجویز کرده باشد، قبل از شروع مصرف حتماً بروشور آن را بخوانید. این دارو معمولاً یک بار در روز و قبل از میل کردن غذا، مصرف می شود.

پنتوپرازول بهترین دارو برای رفلاکس معده

قرص پنتوپرازول در درمان رفلاکس معده، با افزایش اسید معده مقابله می کند. این قرص غالباً برای سوزش معده و بیماری ریفلاکس معده به مری استفاده می شودپنتوپرازول برای پیشگیری و درمان زخم معده نیز تجویز می شود. معمولاً پزشک توصیه می کند این قرص را روزی یکبار و صبح میل کنید.

شایع ترین عوارض جانبی آن سردرد و اسهال است. بیمار باید در عرض ۲ تا ۳ روز پس از مصرف دارو، احساس بهتری داشته باشد. گاهی ممکن است ۴ هفته طول بکشد تا پنتوپرازول علائم شما را به طور کامل کنترل کند. بزرگسالان و کودکان بالای ۱۲ سال می توانند پنتوپرازول مصرف کنند.

لنزوپرازول

قرص رفلاکس معده دیگری که ممکن است پزشک برای شما تجویز کند، لنزوپرازول است. این قرص میزان اسیدی که معده شما می سازد را کاهش می دهد. برای سوء هاضمه، سوزش معده یا سوزش سر دل ناشی از ریفلاکس معده استفاده می شود. قرص لنزوپرازول در برخی موارد برای پیشگیری و درمان زخم معده نیز تجویز می شود.

این داروی Gerd غالباً دو بار در روز مصرف می شود. ۱ نوبت صبح و ۱ نوبت در شب بیمار باید آن را میل کند. بخاطر داشته باشید که باید آن را ۳۰ دقیقه پیش از غذا مصرف کنید. شما باید در عرض ۲ تا ۳ روز احساس بهتری داشته باشید.

اسموپرازول دارویی برای درمان رفلاکس معده

این قرص رفلاکس معده در مواردی که مشکل اسید معده و یا معده درد داشته باشید، تجویز می شود. جلوگیری از زخم معده، کاهش اسید معده و رفلاکس معده مواردی هستند که این دارو درمان می کند. گاهی اسومپرازول برای یک بیماری نادر ناشی از تومور در لوزالمعده یا روده تجویز می شود. این دارو به صورت کپسول، قرص و گرانول عرضه شده است.

ممکن است مصرف آن همراه با عوارض جانبی مانند سردرد، اسهال و درد معده همراه باشد. گاهی اوقات این دارو باعث ایجاد سرگیجه، خواب آلودگی یا تاری دید می شود. هنگام استفاده از این دارو رانندگی نکنید، دوچرخه سواری نکنید یا از ابزارآلات استفاده نکنید. اگر تا دو هفته پس از مصرف دارو وضعیت رفلاکس معده تغییری نکرد، به پزشک خود اطلاع کنید.

فاموتیدین موثرترین داروی ریفلاکس معده

شاید نام قرص رفلاکس معده به نام فاموتیدین را شنیده باشید. این دارو تجویزی برای درمان زخم معده یا روده کوچک است. ریفلاکس معده وضعیتی است که در آن اسید از معده به مری بازمیگردد و با نشانه هایی مانند سوزش سر دل شروع می شود. فاموتیدین برای درمان سوزش سر دل و ترش معده ناشی از خوردن یا نوشیدن برخی غذاها استفاده می شود.

فاموتیدین معمولاً یک بار در روز، هنگام خواب یا دو تا چهار بار در روز مصرف می شود. برای جلوگیری از هر گونه عوارض، بهتر است ۱۵ تا ۶۰ دقیقه قبل از خوردن غذاها آن را مصرف کنید. فاموتیدین را دقیقا طبق دستور پزشک مصرف کنید. بهتر است این قرص و یا کپسول را با یک لیوان آب بخورید. قرص جویدنی آن را قبل از قورت دادن، کاملاً بجوید و پس از آن یک لیوان آب بخورید.

مالوکس

غالباً این دارو برای رفلاکس معده تجویز می شود. مالوکس برای درمان اسید معده بیش از حد مانند سوزش سر دل، ناراحتی معده یا سوء هاضمه استفاده می شود. این دارو یک آنتی اسید است که برای کاهش میزان اسید معده مناسب می باشد.

بهترین قرص برای رفلاکس معده

برای درمان رفلاکس معده سه دسته اصلی از داروها برای سوزش سر دل وجود دارد. آنتی اسیدها، مسدود کننده ها و مهارکننده ها این سه دسته هستند. اینجا فهرستی از بهترین داروهای رفلاکس معده را برای شما آماده کرده ایم.

فاموتیدین

امپرازول

اسومپرازول

مالوکس یا آنتی آلومینیوم ام جی

فاموتیدین

آمارها و گزارشات ناشی از مصرف دارو، نشان می دهد که این داروها پرمصرف ترین داروهای معده بودند. فاموتیدین موثرترین دارو برای سوزش سر دل و درمان رفلاکس معده است. اگر به دنبال یک تسکین قوی برای سوزش سر دل هستید، فاموتیدین گزینه مناسبی برای شماست. اکثر افراد به دنبال کاهش فوری اسید معده هستند که غالباً بلافاصله پس از مصرف دارو اتفاق نمی افتد. برای تسکین درد معده می توانید دارو مصرف کنید. در صورتی که قرص کارساز نبود، عسل، موز و ماست پروبیوتیک را امتحان کنید.

شربت بی باریج یکی از تاثیرگذارترین داروهای کنترل ریفلاکس معده
درمان رفلاکس معده کودکان و بزرگسالان با شربت بی باریج

بهترین شربت برای رفلاکس معده

شربت بی باریج یک شربت آنتی رفلاکس است که اکثر افراد آن را برای درمان رفلاکس معده استفاده می کنند. این شربت عوارض کمتری نسبت به درمان با قرص دارد. شربت بی باریج از عصاره آلوئه ورا ساخته می شود. به طور قابل توجهی هم درد معده را تسکین می دهد و از دیواره مری محافظت می کند. این شربت هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان تجویز می شود. با این تفاوت که میزان دوز مصرفی برای هر دو رده سنی متفاوت است.

نکات مهم در مصرف دارو برای رفلاکس معده

افرادی که واکنش آلرژیک و یا مشکلات کبدی دارند، برای درمان اسید معده نباید این داروها را مصرف کنند. در صورتی که باردار هستید و یا نوبت آندوسکوپی دارید نیز نباید این داروها را استفاده کنید. اگر آندوسکوپی دارید، از پزشک خود بپرسید که چند هفته قبل از عمل باید مصرف پنتوپرازول را قطع کنید.

عوارض جانبی مصرف این داروها شامل سردرد، اسهال و معده درد است. این موارد غالباً خفیف هستند و با قطع مصرف دارو از بین می روند. بیشتر بزرگسالان و کودکان می توانند هر یک از این داروها را مصرف کنند. البته پیش از مصرف بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و در صورتی که باردار هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *